RAE, een titel om trots op te zijn

Mensen en organisaties met elkaar verbinden is een vak met een veelbelovende toekomst. RAE voorzitter Rob Greve gaat tijdens het DNA Congres op 2 juni met jou in gesprek over jouw toekomst.

Verenigingsprofessionals leren elke dag en als RAE laat je zien dat je dat serieus aanpakt. Denk mee over hoe we de RAE nog meer gewicht kunnen geven – als professional maar ook als vereniging en werkgever.

Inschrijving in het Register Association Executive is het bewijs dat je je vak serieus neemt. Het register helpt je om zichtbaar te maken dat je je ontwikkeling als professional serieus aanpakt en je daarin laat toetsen. Zo kun je aan je huidige of toekomstige werkgever laten zien dat je actief inzet op professionaliteit én op ontwikkeling.

Het Register AE is in handen van een onafhankelijke stichting. Die stelt in samenwerking met het werkveld de accreditatie- en toetsingscriteria op. Hierdoor weet je als verenigingsprofessional van tevoren welke activiteiten met hoeveel PE-punten worden gehonoreerd. Maar je kunt ook zelf een leer- en ontwikkeltraject ter beoordeling voorleggen ter toetsing. Zo faciliteert de Stichting de RAE’s in hun streven zichtbaar te maken dat zij aan permanente educatie werken.

Kijk op de RAE-website voor meer informatie over het registratiesysteem en wat de spelregels zijn. Je vindt ook een overzicht van activiteiten en opleidingen die voor RAE geaccrediteerd zijn. Verenigingsprofessionals met de titel RAE verdienen meer, meer waardering en meer kansen. DNA wil de RAE meer onder de aandacht brengen van verenigingsbestuurders.

Tijdens het DNA congres op 2 en 3 juni vertelt Rob Greve, voorzitter van de Stichting RAE meer over het Register, inschrijven, punten behalen en je titel RAE behalen en behouden.

Gepubliceerd op:   1 juni 2016 1670 x bekeken
Categorie:  Branchenieuws